Pop Sing Along 2023


28 januari 2023 Theater De Nieuwe Regentes in Den Haag

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen

Op 28 januari 2023 vond in Theater De Nieuwe Regentes een vrolijke Pop Sing Along plaats, georganiseerd door onze partner Sing Along Events. Het was de organisatie gelukt om wederom een topmuzikaal evenement te organiseren.

Met luid applaus vanuit de prachtig gevulde zaal met zangers werden door dirigent Martin van der Brugge de solisten, Roos Louwers (artiestennaam: Roselle), Juliette Schuering en Madeleine Braakman, voorgesteld, gevolgd door de introductie van de vierkoppige band bestaande uit Jan de Pfeffer, Rens Aartsma, Marc van den Berg en Michel Hiep.

Na de introductie van de solisten en de band, begon de repetitie pas echt. Het grote koor bracht vervolgens op stijlvolle wijze het prachtige 'Arcade' van Duncan Laurence, waarbij duidelijk te horen was dat veel koorzangers hadden deelgenomen aan de vooraf georganiseerde studiedag door dirigent Martin van der Brugge.

Om 16.30 uur begon het concert. De solisten vertelden één voor één waarom de gekozen liederen op het programma stonden. Juliette legde uit dat het eerste deel van het concert gevuld was met liedjes over liefde en/of liefdesverdriet. Een terugkerend moment om emoties te uiten en te ervaren. Het nummer 'Torn' van Anne Previn werd vervolgens gezongen door Roos Louwers, waarbij je een speld kon horen vallen. De koorleden brachten vervolgens 'I’m So Excited' en 'I’ve Got The Music In Me' al swingend ten gehore.

Hoogtepunten van het concert waren ongetwijfeld de spectaculaire ABBA-liederen, waarbij het publiek niet kon blijven zitten en mee moest zingen. Het koor bracht hits als 'Thank You For The Music' en 'Mamma Mia', terwijl Juliette en Madeleine het liefdeslied 'Fernando' vertolkten. De sfeer was fantastisch en iedereen genoot volop van de muzikale prestaties van het koor en de solisten.
Na de uitreiking van bloemen en een presentje aan het combo, namen de aanwezigen luidkeels afscheid met het bekende nummer "I've Got the Music in Me". Het was een passende afsluiting van een fantastische dag vol muziek, zang en emoties.

Dit concert werd mede mogelijk gemaakt door stichting Van Ommeren-de Voogt en Cultuurschakel.


Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen