Pop Sing Along 2023


28 januari 2023 Theater De Nieuwe Regentes in Den Haag

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen


Op 28 januari 2023 vond in Theater De Nieuwe Regentes een vrolijke POP SINGALONG dag plaats, georganiseerd door Sing Along Events. Het was de organisatie gelukt om wederom een topmuzikaal evenement te organiseren. 

Met luid applaus vanuit de prachtig gevulde zaal met zangers werden de solisten, Roos Louwers (Roselle), Juliette Scheuring en Madeleine Braakman, voorgesteld, gevolgd door de introductie van de vierkoppige band bestaande uit Jan de Peffer, Rens Aartsma, Marc van den Berg en Michel Hiep, door dirigent Martin van der Brugge.

Na de introductie van de solisten en de band, begon het repetitie pas echt. Vooral in het eerste deel van het evenement waren er veel liedjes over liefde en liefdesverdriet, wat altijd een bewogen moment is om over te zingen. Het grote koor bracht vervolgens op stijlvolle wijze het prachtige 'ARCADE' van Duncan Laurence, waarbij duidelijk te horen was dat veel koorzangers hadden deelgenomen aan de vooraf georganiseerde studiedag door dirigent Martin van der Brugge.

Op 16.30 uur begon het concert. De solisten, bestaande uit bovengenoemde dames, vertelden één voor één waarom de gekozen liederen op het programma stonden. Juliette legde uit dat het eerste deel van het concert vaak gevuld was met liedjes over liefde en/of liefdesverdriet. Een terugkerend moment om emoties te uiten en te ervaren. Het volgende nummer was van de Songfestivalbekendheid Duncan Laurence, genaamd 'ARCADE', dat prachtig en stijlvol werd vertolkt door het grote koor. Het nummer 'TORN' van Anne Previn werd vervolgens gezongen door Roos Louwers, waarbij je een speld kon horen vallen. De koorleden brachten vervolgens 'I'M SO EXCITED' al swingend ten gehore. Het was een waar feest! Hierna volgde 'I'VE GOT THE MUSIC IN ME'. 

Het hoogtepunt van het concert waren ongetwijfeld de spectaculaire ABBA-liederen, waarbij het publiek niet kon blijven zitten en mee moest zingen. Het koor bracht hits als 'THANK YOU FOR THE MUSIC' en 'SOS', terwijl Juliette en Madeleine -bijna emotioneel- het liefdeslied 'FERNANDO' vertolkten. Het publiek kon niet stil blijven zitten bij de aanstekelijke nummers 'MAMMA MIA', 'DANCING QUEEN' en 'WATERLOO'. De sfeer was fantastisch en iedereen genoot volop van de muzikale prestaties van het koor en de solisten.
Na de uitreiking van bloemen en een presentje aan het Combo, namen de aanwezigen luidkeels afscheid met het bekende nummer "I've Got the Music in Me". Het was een passende afsluiting van een fantastische dag vol muziek, zang en emoties.

Dank aan de stichtingen Van Ommeren-de Voogt en Cultuurschakel vooreen financiele bijdrage aan de Stichting Educatieve Concerten. 


Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen