Online-repetities

Afbeelding invoegen

Net als vorig jaar, kon ook dit jaar ons traditionele Passieconcert, waar we met zovelen naar hadden uitgekeken, niet ‘live’ doorgaan in de Dominicuskerk.
Nu de periode van niet live samen kunnen zingen maar blijft aanhouden, hebben we afgelopen weekend voor het eerst online repetities gehouden. Deze primeur werd afgesloten met een online uitvoering van de Matthäus Passion op 7 maart. 

Via de live chat stonden we met elkaar in contact – zo voelde het toch een beetje alsof we samen waren. Aan de reacties te zien, was het een groot succes! We hebben heel veel leuke en hartverwarmende reacties gekregen. Dit doet ons heel goed in tijden dat we niet bij elkaar kunnen komen. 
Heeft u ook genoten? U kunt ons dat laten weten door een reactie achter te laten in ons gastenboek.
Deze editie van de ‘Matthäus Passion online’ is gratis voor iedereen ter beschikking gesteld door de Stichting Educatieve Concerten (SEC), de Stichting waarmee wij al jaren samenwerken bij het organiseren en financieren van onze projecten. Wilt u ons helpen om door te gaan met het organiseren van dit soort evenementen? Dat kan door een vrijwillige bijdrage over te maken op: 
NL90 INGB 0006 0610 94 t.n.v. Stichting Educatieve Concerten te Den Haag.
Foto Martin en Danielle met bloemen van st Ed. Concerten 
Wist u dat …
SEC erkend is als Culturele ANBI en dat u een gift aan een Culturele ANBI binnen bepaalde grenzen voor 125% mag aftrekken bij uw belastingaangifte? Klik hier als u meer wilt weten over de aftrek van de inkomstenbelasting en klik hier als u als ondernemer uw gift wilt aftrekken van de winst of de vennootschapsbelasting. 

Wij danken u hartelijk voor uw deelname.
Uiteraard hopen wij dat u volgend jaar met ons meezingt 19 maart 2022. De inschrijving hiervoor is al geopend
Lees meer over de online repetitie